Pensionsdagen 31. oktober 2021

Pensionsdagen 31. oktober 2021

Pensionsdagen er et fælles brancheinitiativ, der har til formål at engagere danskerne i deres pension og forsikringer, herunder hvem der får pengene når du dør.

Pensionsdagen er i år den 31. oktober 2021. I FG er årets tema ”Hvem får pengene ved din død….?”.

Hvem får pengene ved din død….?

Ved du, hvem der får udbetalt din gruppelivsforsikring, hvis du dør i forsikringstiden? Hvis du ikke gør noget, udbetales forsikringen til dine nærmeste pårørende. Ved du, hvem det er?

Mange danskere tror, at arveloven og testamente gælder for pension og livsforsikring, og at en begunstigelse af en tidligere samlever/ægtefælle automatisk bortfalder ved skilsmisse, eller når samlivet ophører. Men sådan er det ikke. Derfor er det vigtigt, at de forsikrede tager aktivt stilling til, hvem der skal have pengene.

Find ud af, hvem der er dine nærmeste pårørende her www.fg.dk

Begunstigelse

Med en begunstigelse vælger du selv, hvem der skal modtage udbetaling fra din gruppelivsforsikring, hvis du dør i forsikringstiden. Indsætter du ikke selv en særligt begunstiget, udbetaler vi automatisk til dine nærmeste pårørende.

Du kan indsætte en særligt begunstiget ved at logge ind på Mit Gruppeliv med NemID, eller ved at sende en begunstigelsesblanket til FG. Begunstigelsesblanketten finder du på www.fg.dk.

Hvornår skal du ændre din begunstigelse?

Du bør jævnligt sikre dig, at begunstigelsen passer til dig og dine forhold. Du bør overveje at ændre udbetalingsbestemmelsen, hvis du bliver gift, skilt, får børn, får en samlever – eller hvis samlivet ophører - eller hvis en af dem du har begunstiget dør.

Du kan læse mere under ”Livsforsikring” på www.fg.dk

Du kan se dine pensioner og forsikringer på PensionsInfo.

Du kan læse mere om pensionsdagen på www.pensionsdagen.dk

I FG sidder vi klar ved telefonerne mandag til fredag fra kl. 9.00 til 14.00 på telefon nr. 39 16 78 00, og besvarer gerne de spørgsmål, du kan have til din gruppelivsforsikring.

Du er også – som altid - velkommen til at sende en besked via Kontaktformular

;