Ledige stillinger

Studentermedhjælper til skadeafdeling indenfor gruppeliv

Kunne du tænke dig et studenterjob med alsidige opgaver? Og hvor du får mulighed for at hjælpe de travle sagsbehandlere? Så er det dig, vi søger!

Bliv en del af en succesfuld virksomhed i udvikling

FG forsikrer næsten 2 millioner danskere ved død, invaliditet og kritisk sygdom. Vi lægger afgørende vægt på hurtig, korrekt og imødekommende sagsbehandling. Du bliver en del af et kompetent team med 14 kolleger. Her hersker god stemning, og vi ser frem til at byde dig velkommen i en sund virksomhed med en høj medarbejdertilfredshed. Læs mere om os på www.fg.dk.

FGs skadeafdeling søger en studentermedhjælper ca. 1 x 8 timer om ugen. Du planlægger din arbejdsuge i samarbejde med skadechefen. Som person er du samarbejdsvillig og fungerer godt i et team. Du kan lide at have travlt, og fastholder et højt serviceniveau.

Du bliver en del af et professionelt team, der hjælper hinanden. Vi kan godt lide at have travlt, men vi er altid grundige og lægger vægt på at levere høj kvalitet – samtidig med, at der skal være tid til at have det sjovt. Vi arbejder i et lyst og åbent kontorfællesskab.

Som studentermedhjælper i skadeafdelingen bliver dine primære opgaver at korrespondere med forsikrede, pårørende og sygehuse mv. Desuden opretter du bl.a. sager og scanner sags dokumenter.

En af vores tidligere studentermedhjælper siger: ”FG er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til eksamenspauser samt mulighed for at arbejde flere timer i ferierne. Kollegaerne er søde og åbne med en kærlig nede på jorden tone. Du får en grundig oplæring, og du vil aldrig føle, at du står alene på dybt vand, men der er samtidig mulighed for at arbejde selvstændigt med de faste opgaver”.

Interesseret?

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte skadechef Jeanette Monk per mail jcm@fg.dk eller per telefon 24 21 17 09.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.